Word naar PDF

Converteer Doc, Docx en Word gratis online naar PDF

Bestanden slepen en neerzetten of Bestanden kiezen

Why To Choose PDFBANAO

De beste Word-naar-PDF-converter

Of u nu een Word-document in een PDF of een ander formaat moet veranderen, onze online PDF-converter is de beste keuze om uw bestanden te converteren. Onze PDF-converter converteert uw Word-documenten snel naar PDF, waarbij al uw opmaak, tabellen, afbeeldingen en tekst intact blijven om er precies zo uit te zien als in Word.

Gereedschap, gereedschap, gereedschap

Met een groot aantal conversie- en bewerkingstools die tot je beschikking staan, helpt onze online Word naar PDF-converter je om je bestanden gemakkelijk te converteren. Met tools waarmee u twee verschillende PDF-bestanden kunt roteren, comprimeren, samenvoegen of een enkele PDF in tweeën kunt splitsen, is het bewerken van uw PDF-bestanden nog nooit zo eenvoudig geweest.

Bestandsversleuteling en automatische verwijdering

Uw privacy is belangrijk. Wanneer u Word online naar PDF converteert met onze PdfBanao, zijn uw bestanden beveiligd met 256-bit SSL-codering. Bovendien worden de gegevens die u indient niet gedeeld met, verkocht aan of anderszins bekeken door derden.

Automatische bestandsverwijdering

U kunt alle bestanden die u heeft ingediend van onze server verwijderen nadat de conversie is voltooid. Als u vergeet de bestanden te verwijderen, worden ze automatisch verwijderd, waardoor de privacy van uw gegevens wordt gewaarborgd.

Converteer bestanden op elk gewenst moment en op elk apparaat

Omdat onze online Word-document naar PDF-converter op elk besturingssysteem werkt, inclusief Linux, Windows en Mac, kunt u uw bestanden converteren vanaf elk apparaat dat u gebruikt, waar u ook bent, wanneer u maar wilt.

Start uw gratis proefperiode

Ga aan de slag met een promotionele proefperiode of meld u aan voor een maandelijks, jaarlijks of onbeperkt lidmaatschap om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze gebruiksvriendelijke tools, zonder angst voor maximale bestandsgroottes of datalimieten. U kunt zelfs meerdere Word-documenten, PDF's of andere soorten bestanden tegelijkertijd converteren.

Hoe word naar pdf converteren?

 1. Open eerst onze Word naar PDF-conversietool in uw favoriete browser zoals Chrome, Safari of Edge op mobiel of computer.
 2. Als u een enkel woord, document of docx naar pdf converteert, klikt u op de knop "Bestand kiezen" en uploadt u het bestand. Als u meerdere Word-bestanden heeft, sleept u alle bestanden naar het gemarkeerde gebied.
 3. De volgende stap is om gewoon op de knop "Conversie starten" te klikken, het zal uw woord, document of docx onmiddellijk naar pdf-download converteren door op de knop "Downloaden" te klikken.
 4. U kunt het bestand in uw galerij vinden of het bestand ook vinden in bestandsbeheer in de downloadmap of standaardmap die u gebruikt om op te slaan.
this slowpoke moves

Word, doc of docx naar PDF

Onze word-, doc- of docx-naar-pdf-converter is een gratis en snelle tool voor PDF-conversie met gratis download in originele documenten van hoge kwaliteit. Word is een door Microsoft uitgevonden softwaretool die een teksteditor gebruikt om informatie, cijfers en gegevens te ordenen. U kunt gratis geconverteerde PDF's downloaden met onze Word naar PDF-converter en ze opslaan in uw telefoongalerij, mobiel, pc, laptop, iPad & iOS-apparaten.

Voordat u onze Word-naar-PDF-conversietool gebruikt, moet u een Word-bestand hebben met de extensie doc of docx. U moet dat bestand uploaden en onze word-, doc- of docx-naar-pdf-converter zal het onmiddellijk converteren en een gratis downloadlink geven.

Belangrijk kenmerk:

 • Originele kwaliteit, die de meeste tools die er zijn u niet kunnen bieden.
 • Wij maken het eenvoudig voor u. Download geconverteerde PDF van Word door uw browser. U hoeft geen software te installeren. Gebruik onze word, doc of docx om geconverteerde PDF's te downloaden van de websitetool. Het is geweldig!
 • Download geconverteerde PDF's op elk apparaat zoals mobiel, pc, tablet.
 • Het is altijd gratis, we wilden geen kosten, dus veel plezier!
 • Inloggen of aanmelden is niet nodig.

Wat is Woord?

Microsoft Word is een veelgebruikte commerciële tekstverwerker ontworpen door Microsoft. Microsoft Word is een onderdeel van de Microsoft Office-suite met productiviteitssoftware, maar kan ook als een zelfstandig product worden gekocht. Microsoft Word werd voor het eerst gelanceerd in 1983 en is sindsdien talloze keren herzien. Het is beschikbaar voor zowel Windows- als Apple-besturingssystemen. Microsoft Word wordt vaak gewoon Word of MS Word genoemd.

Wat zijn de toepassingen van Microsoft Word?

Microsoft Word is een tekstverwerker en, net als andere tekstverwerkers, kan het gebruikers helpen bij het maken van verschillende soorten documenten. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld een cv, zakelijk contract, instructiedocument of een brief aan iemand anders maken.

Waarom Word gebruiken in plaats van platte teksteditor?

Microsoft Word biedt veel functies die u niet aantreft in een traditionele teksteditor of een bestand met platte tekst. Enkele voordelen zijn onder meer het wijzigen van de opmaak (bijvoorbeeld in het midden), het bewerken van het lettertype, de grootte en de kleur, het invoegen van afbeeldingen en nog veel meer.

Waarom Word gebruiken in plaats van een WordPad?

Een rich-text-editor, zoals WordPad, biedt veel van dezelfde basisfuncties als Microsoft Word. Waar Microsoft Word verschilt, is de mogelijkheid om meer geavanceerde functies te gebruiken. Enkele van de geavanceerde functies zijn onder meer mail merges, spellingcontrole, stijlen, tabellen, headers & voetteksten, WordArt, kolommen, marges en meer.

Hoe Word-, doc- of docx-documenten maken?

 1. Open de Microsoft Word-softwaretoepassing
 2. Kopieer of voer al uw gegevens in de woordeditor in.
 3. Klik op de knop Opslaan in het bestandsmenu en sla het op als doc- of docx-extensiebestand op de gewenste maplocatie!
 4. Open nu je map waar je het bestand hebt opgeslagen, hoera je hebt het word-document met succes gemaakt!

Frequently Asked Questions


What is PdfBanao File Converter?
PdfBanao is a web-based tool that converts any file into PDF absolutely free of cost without providing your log-in details.
How to convert file into PDF?
We make our tool simple and secure. We have to provide PDF file only in just 2 steps. First, you need click on the type of file you want to convert and then upload the file which you want to convert into PDF and then press Convert button. After Converstion you will get the download option of your converted file.
How to convert word to pdf online?
To convert word (.dox or doc) file to PDF without installing any software and online for free, Use our Word to PDF tool
Do we store any files or document?
No, we don't store any files on our server. All the files will be deleted with our automatic deletion mechanism