PDF til PowerPoint

Konverter PDF til Powerpoint(pptx) online gratis

Træk og slip filer eller Vælg filer
PDF til PPT

Vores PDF til PPT-konverter er et gratis og hurtigt værktøj til PDF-konvertering med gratis download i originale dokumenter af høj kvalitet. Word er et softwareværktøj opfundet af Microsoft, der bruger teksteditor til at organisere information, figurer og data. Du kan downloade konverterede PDF'er med vores PDF til PPTX konverter frit og gemme dem i dit telefongalleri, mobil, pc, bærbar, iPad & iOS-enheder.

Før du bruger vores PDF til Powerpoint-konverteringsværktøj, skal du have en pdf-fil. Du skal uploade den fil, og vores pdf til pptx-konverter konverterer den øjeblikkeligt og giver et gratis downloadlink.

Nøglefunktion:

Hvordan konverteres pdf til ppt?

For at konvertere din pdf-fil til ppt skal du følge disse enkle trin for at downloade gratis online.

  1. Åbn først vores PDF til PPT-konverteringsværktøj i din yndlingsbrowser som Chrome, Safari eller Edge på mobil eller computer.
  2. Hvis du konverterer en enkelt pdf, skal du blot klikke på knappen "Vælg fil" og uploade filen. Hvis du har flere pdf-filer, skal du trække og slippe alle filerne til det fremhævede område.
  3. Næste trin er bare at klikke på knappen "Start konvertering", det vil øjeblikkeligt konvertere din pdf til pptx download ved at klikke på knappen "Download".
  4. Du kan finde filen i dit galleri eller også finde filen i filhåndtering i Download-mappen eller standardmappen, som du bruger til at gemme.
image

For bedre forståelse vedhæftede vi billedet, følg instruktionerne, der vises på et billede, eller læs også disse instruktioner. Denne måde at downloade pdf-dokument på er den bedste og nemme mulighed uden at downloade nogen ekstra app.

Hvad er Word?

Microsoft Word er en meget brugt kommerciel tekstbehandler designet af Microsoft. Microsoft Word er en komponent i Microsoft Office-pakken af ​​produktivitetssoftware, men kan også købes som et selvstændigt produkt. Microsoft Word blev oprindeligt lanceret i 1983 og er siden blevet revideret adskillige gange. Den er tilgængelig til både Windows og Apple-operativsystemer. Microsoft Word kaldes ofte blot Word eller MS Word.

Hvad er brugen af ​​Microsoft Word?

Microsoft Word er et tekstbehandlingsprogram, og ligesom andre tekstbehandlere er det i stand til at hjælpe brugere med at oprette en række forskellige typer dokumenter. For eksempel kan brugere oprette et CV, forretningskontrakt, instruktionsdokument eller et brev til en anden person.

Hvorfor bruge Word i stedet for almindelig teksteditor?

Microsoft Word tilbyder mange funktioner, der ikke findes i en traditionel teksteditor eller en almindelig tekstfil. Nogle fordele omfatter ændring af formateringen (f.eks. center), redigering af skrifttype, størrelse og farve, indsættelse af billeder og meget mere.

Hvorfor bruge Word i stedet for et WordPad?

En rig-tekst-editor, som WordPad, tilbyder mange af de samme grundlæggende funktioner som Microsoft Word. Hvor Microsoft Word adskiller sig, er evnen til at lave mere avancerede funktioner. Nogle af de avancerede funktioner inkluderer brevfletninger, stavekontrol, typografier, tabeller, overskrifter & sidefødder, WordArt, spalter, marginer og mere.

Hvordan opretter man Word-, doc- eller docx-dokumenter?

  1. Åbn Microsoft Word-softwareapplikationen
  2. Kopier eller indtast alle dine data til ordeditoren.
  3. Klik på knappen Gem fra filmenuen og gem den som doc- eller docx-udvidelsesfil til den ønskede mappeplacering!
  4. Åbn nu din mappe, hvor du gemte filen, Hurra du har oprettet Word-dokumentet med succes!

Sådan konverteres PDF til PPT online

icon-1

Vælg det Word-dokument, du skal konvertere.

icon-2

Vores gratis PDF til PPT-konverter kopierer formateringen og teksten fra dit PDF-dokument og forvandler det til en PPT.

icon-3

PDF'en er klar til download på et øjeblik. Eventuelle resterende kopier af indsendte filer slettes fra vores server, hvilket sikrer, at dine data forbliver sikre.

Den bedste PDF til Powerpoint (PPT) Converter

Uanset om du skal ændre et PDF-dokument til et PPT eller et andet format, er vores online PDF-konverter det bedste valg til at konvertere dine filer. Vores PDF til PPT-konverter konverterer dine PDF-filer til PPT hurtigt, og holder al din formatering, tabeller, billeder og tekst intakte, så de ser præcis ud, som de gjorde i PDF.

Værktøjer, værktøjer, værktøjer

Med et væld af konverterings- og redigeringsværktøjer til din rådighed, hjælper vores online PDF til PPT-konverter dig med lethed med at konvertere dine filer. Med værktøjer, der giver dig mulighed for at rotere, komprimere, flette to forskellige PDF-filer sammen eller opdele en enkelt PDF i to, har det aldrig været nemmere at redigere dine PDF-filer.

Filkryptering og automatisk sletning

Dit privatliv er vigtigt. Når du konverterer Word til PDF online med vores PdfBanao, er dine filer sikret med 256-bit SSL-kryptering. Derudover vil de data, du indsender, ikke blive delt med, solgt til eller på anden måde set af tredjeparter.

Automatisk sletning af filer

Du kan slette alle filer, du har indsendt fra vores server, efter konverteringen er udført. Hvis du glemmer at slette filerne, slettes de automatisk, hvilket sikrer fortroligheden af ​​dine data.

Konverter filer når som helst på enhver enhed

Fordi vores online PDF-dokument til PPT-konverter fungerer på ethvert operativsystem, inklusive Linux, Windows og Mac, kan du konvertere dine filer fra enhver enhed, du bruger, hvor som helst du er, når som helst du har brug for det.

Start din gratis prøveperiode

Kom i gang med en kampagneprøveperiode, eller tilmeld dig et månedligt, årligt eller ubegrænset medlemskab for at få ubegrænset adgang til alle vores brugervenlige værktøjer uden frygt for maksimale filstørrelser eller datagrænser. Du kan endda konvertere flere Word-dokumenter, PDF-filer eller andre typer filer på samme tid.

Frequently Asked Questions


What is PdfBanao File Converter?
PdfBanao is a web-based tool that converts any file into PDF absolutely free of cost without providing your log-in details.
How to convert file into PDF?
We make our tool simple and secure. We have to provide PDF file only in just 2 steps. First, you need click on the type of file you want to convert and then upload the file which you want to convert into PDF and then press Convert button. After Converstion you will get the download option of your converted file.
How to convert word to pdf online?
To convert word (.dox or doc) file to PDF without installing any software and online for free, Use our Word to PDF tool
Do we store any files or document?
No, we don't store any files on our server. All the files will be deleted with our automatic deletion mechanism