PDF to PDF/A

Converteer PDF gratis naar PDF/A online

Bestanden slepen en neerzetten of Bestanden kiezen
PDF to PDF/A

Onze pdf naar pdfa-converter is een gratis en snelle tool voor PDF-conversie met gratis download in originele documenten van hoge kwaliteit. Word is een door Microsoft uitgevonden softwaretool die een teksteditor gebruikt om informatie, cijfers en gegevens te ordenen. U kunt gratis geconverteerde PDF's downloaden met onze Word naar PDF-converter en ze opslaan in uw telefoongalerij, mobiel, pc, laptop, iPad & iOS-apparaten.

Voordat u onze Word-naar-PDF-conversietool gebruikt, moet u een Word-bestand hebben met de extensie doc of docx. U moet dat bestand uploaden en onze word-, doc- of docx-naar-pdf-converter zal het onmiddellijk converteren en een gratis downloadlink geven.

Belangrijk kenmerk:

Hoe pdf naar pdfa te converteren?

Om uw pdf-bestand naar pdfa te converteren, moet u deze eenvoudige stappen volgen om gratis online te downloaden.

  1. Open eerst onze PDF naar PDF/A-conversietool in uw favoriete browser zoals Chrome, Safari of Edge op mobiel of computer.
  2. Als u een enkele pdf naar pdfa converteert, klikt u gewoon op de knop "Bestand kiezen" en uploadt u het bestand. Als u meerdere Word-bestanden heeft, sleept u alle bestanden naar het gemarkeerde gebied.
  3. De volgende stap is om gewoon op de knop "Conversie starten" te klikken, het zal uw pdf onmiddellijk naar pdfa-download converteren door op de knop "Downloaden" te klikken.
  4. U kunt het bestand in uw galerij vinden of het bestand ook vinden in bestandsbeheer in de downloadmap of standaardmap die u gebruikt om op te slaan.
image

Voor een beter begrip hebben we de afbeelding bijgevoegd, volg de instructie die in een afbeelding wordt weergegeven of lees ook deze instructies. Op deze manier is het downloaden van een pdf-document de beste en gemakkelijke optie zonder een extra app te downloaden.

Wat is Woord?

Microsoft Word is een veelgebruikte commerciële tekstverwerker ontworpen door Microsoft. Microsoft Word is een onderdeel van de Microsoft Office-suite met productiviteitssoftware, maar kan ook als een zelfstandig product worden gekocht. Microsoft Word werd voor het eerst gelanceerd in 1983 en is sindsdien talloze keren herzien. Het is beschikbaar voor zowel Windows- als Apple-besturingssystemen. Microsoft Word wordt vaak gewoon Word of MS Word genoemd.

Wat zijn de toepassingen van Microsoft Word?

Microsoft Word is een tekstverwerker en, net als andere tekstverwerkers, kan het gebruikers helpen bij het maken van verschillende soorten documenten. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld een cv, zakelijk contract, instructiedocument of een brief aan iemand anders maken.

Waarom Word gebruiken in plaats van platte teksteditor?

Microsoft Word biedt veel functies die u niet aantreft in een traditionele teksteditor of een bestand met platte tekst. Enkele voordelen zijn onder meer het wijzigen van de opmaak (bijvoorbeeld in het midden), het bewerken van het lettertype, de grootte en de kleur, het invoegen van afbeeldingen en nog veel meer.

Waarom Word gebruiken in plaats van een WordPad?

Een rich-text-editor, zoals WordPad, biedt veel van dezelfde basisfuncties als Microsoft Word. Waar Microsoft Word verschilt, is de mogelijkheid om meer geavanceerde functies te gebruiken. Enkele van de geavanceerde functies zijn mail merges, spellingcontrole, stijlen, tabellen, headers & voetteksten, WordArt, kolommen, marges en meer.

Hoe Word-, doc- of docx-documenten maken?

  1. Open de Microsoft Word-softwaretoepassing
  2. Kopieer of voer al uw gegevens in de woordeditor in.
  3. Klik op de knop Opslaan in het bestandsmenu en sla het op als doc- of docx-extensiebestand op de gewenste maplocatie!
  4. Open nu je map waar je het bestand hebt opgeslagen, hoera je hebt het word-document met succes gemaakt!

Hoe PDF online naar PDF/A te converteren

icon-1

Selecteer het Word-document dat u wilt converteren.

icon-2

Onze gratis PDF naar PDF/A-converter kopieert de opmaak en tekst van uw PDF-document en verandert het in een PDF/A.

icon-3

De PDF is in een oogwenk klaar om te downloaden. Alle resterende kopieën van ingediende bestanden worden van onze server verwijderd, zodat uw gegevens veilig blijven.

De beste PDF naar PDF/A-converter

Onze online PDF-converter is de beste keuze om uw bestanden te converteren. Onze PDF-converter converteert uw PDF-documenten snel naar PDF/A, waarbij al uw opmaak, tabellen, afbeeldingen en tekst intact blijven om er precies zo uit te zien als in PDF.

Gereedschap, gereedschap, gereedschap

Met een groot aantal conversie- en bewerkingstools die tot je beschikking staan, helpt onze online PDF naar PDF/A-converter je om je bestanden gemakkelijk te converteren. Met tools waarmee u twee verschillende PDF-bestanden kunt roteren, comprimeren, samenvoegen of een enkele PDF in tweeën kunt splitsen, is het bewerken van uw PDF-bestanden nog nooit zo eenvoudig geweest.

Bestandsversleuteling en automatische verwijdering

Uw privacy is belangrijk. Wanneer u PDF online naar PDF/A converteert met onze PdfBanao, worden uw bestanden beveiligd met 256-bit SSL-codering. Bovendien worden de gegevens die u indient niet gedeeld met, verkocht aan of anderszins bekeken door derden.

Automatische bestandsverwijdering

U kunt alle bestanden die u heeft ingediend van onze server verwijderen nadat de conversie is voltooid. Als u vergeet de bestanden te verwijderen, worden ze automatisch verwijderd, waardoor de privacy van uw gegevens wordt gewaarborgd.

Converteer bestanden op elk gewenst moment en op elk apparaat

Omdat onze online PDF naar PDF/A-converter op elk besturingssysteem werkt, inclusief Linux, Windows en Mac, kunt u uw bestanden converteren vanaf elk apparaat dat u gebruikt, waar u ook bent, wanneer u maar wilt.

Start uw gratis proefperiode

Ga aan de slag met een promotionele proefperiode of meld u aan voor een maandelijks, jaarlijks of onbeperkt lidmaatschap om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze gebruiksvriendelijke tools, zonder angst voor maximale bestandsgroottes of datalimieten. U kunt zelfs meerdere Word-documenten, PDF's of andere soorten bestanden tegelijkertijd converteren.

Frequently Asked Questions


What is PdfBanao File Converter?
PdfBanao is a web-based tool that converts any file into PDF absolutely free of cost without providing your log-in details.
How to convert file into PDF?
We make our tool simple and secure. We have to provide PDF file only in just 2 steps. First, you need click on the type of file you want to convert and then upload the file which you want to convert into PDF and then press Convert button. After Converstion you will get the download option of your converted file.
How to convert word to pdf online?
To convert word (.dox or doc) file to PDF without installing any software and online for free, Use our Word to PDF tool
Do we store any files or document?
No, we don't store any files on our server. All the files will be deleted with our automatic deletion mechanism