PDF till Excel

Konvertera PDF till Excel online gratis

Dra och släpp filer eller Välj filer
PDF till Excel

Vår pdf till excel-konverterare är ett gratis och snabbt verktyg för PDF-konvertering med gratis nedladdning i originaldokument av hög kvalitet. Microsoft Excel är ett program skapat av Microsoft som gör det möjligt för människor att organisera, formatera och beräkna data med formler med hjälp av ett kalkylarkssystem. Denna programvara levereras med Microsoft Office-paketet och är kompatibel med andra applikationer i Office-paketet. Som andra Microsoft Office-program. Du kan ladda ner konverterade Excel-filer med vår PDF till Excel-konverterare fritt och spara dem i ditt telefongalleri, mobil, PC, Laptop, iPad & iOS-enheter.

Innan du använder vårt PDF till Excel-konverteringsverktyg måste du ha en pdf-fil. Du måste ladda upp den filen och vår pdf till excel-omvandlare konverterar den direkt och ger en gratis nedladdningslänk.

Huvudfunktion:

Hur konverterar man pdf till csv eller excel?

För att konvertera din pdf-fil till csv eller excel måste du följa dessa enkla steg för att ladda ner gratis online.

  1. Öppna först vårt PDF till Excel-konverteringsverktyg i din favoritwebbläsare som Chrome, Safari eller Edge i mobil eller dator.
  2. Om du konverterar en enskild pdf till csv klickar du bara på knappen "Välj fil" och laddar upp filen. Om du har flera pdf-filer, dra och släpp alla filerna till det markerade området.
  3. Nästa steg är att bara klicka på "Starta konvertering" -knappen, det kommer omedelbart att konvertera din pdf till csv eller excel-nedladdning genom att klicka på "Ladda ner" -knappen.
  4. Du kan hitta filen i ditt galleri eller också hitta filen i filhanteringen i nedladdningsmappen eller standardmappen som du använder för att spara.
image

För bättre förståelse bifogade vi bilden, följ instruktionerna som visas i en bild eller läs även dessa instruktioner. Det här sättet att ladda ner pdf-dokument är det bästa och enkla alternativet utan att ladda ner någon ytterligare app.

Vad är Excel?

Microsoft Excel är ett program skapat av Microsoft som gör det möjligt för människor att organisera, formatera och beräkna data med formler med hjälp av ett kalkylarkssystem. Denna programvara levereras med Microsoft Office-paketet och är kompatibel med andra applikationer i Office-paketet. Som andra Microsoft Office-program.

Vad är användningen av Microsoft Excel?

Microsoft Excel är ett bokföringsprogram. Det innebär att det används för att göra ramverk av text, siffror och ekvationer som bestämmer beräkningar. Det är otroligt viktigt för vissa organisationer, som använder det för att registrera användningar och betala, planera ekonomiska planer, skissera information och kortfattat presentera monetära resultat. Det kan mycket väl vara anpassat för att hämta information från externa källor, till exempel tar värdepappersbörsen hand om, naturligtvis kör informationen genom formler, till exempel monetära modeller för att uppdatera sådan data progressivt. Precis som Microsoft Word har Excel förvandlats till en sann norm i affärsvärlden, med Excel-bokföringssidor som vanligtvis skickas meddelanden och i alla fall delas för att byta information och utföra olika beräkningar. Dominate innehåller också genuint stark programmeringskapacitet för de individer som vill använda dem som kan användas för att främja allmänt komplexa monetära och logiska beräkningsförmåga.

Varför använda Excel istället för andra verktyg?

Det är en av de bästa plattformarna när det gäller analys av data, hitta information, förbereda diagram och ge presentationer för beslutsfattare. Microsoft Excel fungerar bra för alla användarnivåer – från den enkla miniräknaren till 100 % teknisk drift och låter varje användare känna sig fullbordad

Hur skapar man Excel-, XLSX- eller XLS-dokument?

  1. Öppna programmet Microsoft Excel
  2. Kopiera eller skriv in alla dina data i cellens rad och kolumner.
  3. Klicka på spara-knappen från filmenyn och spara den som xlsx- eller xls-tilläggsfil till önskad mappplats!
  4. Öppna nu din mapp där du sparade filen, hurra du har skapat Excel-dokumentet framgångsrikt!

Hur man konverterar PDF till Excel online

icon-1

Välj det PDF-dokument du behöver konvertera.

icon-2

Vår kostnadsfria PDF till Excel-konverterare kopierar formateringen och tabellen från ditt PDF-dokument och förvandlar det till en Excel- eller CSV-fil.

icon-3

Excel eller CSV är redo att laddas ner på ett ögonblick. Eventuella återstående kopior av inlämnade filer raderas från vår server, vilket säkerställer att dina data förblir säkra.

Den bästa PDF till Excel-konverteraren

Oavsett om du behöver ändra ett PDF-dokument till ett Excel- eller CSV-format, är vår online PDF till Excel-konverterare det bästa valet för att konvertera dina filer. Vår PDF till Excel-omvandlare konverterar dina PDF-dokument till Excel snabbt, och håller all din formatering, tabeller, bilder och text intakta för att se ut exakt som de gjorde i PDF.

Verktyg, verktyg, verktyg

Med en mängd konverterings- och redigeringsverktyg tillgängliga till ditt förfogande, hjälper vår online-PDF till Excel-konverterare dig att konvertera dina filer med lätthet. Med verktyg som låter dig rotera, komprimera, slå samman två olika PDF-filer eller dela upp en enda PDF i två, har det aldrig varit enklare att redigera dina PDF-filer.

Filkryptering och automatisk radering

Din integritet är viktig. När du konverterar PDF till Excel online med vår PdfBanao är dina filer säkrade med 256-bitars SSL-kryptering. Dessutom kommer uppgifterna som du skickar inte att delas med, säljas till eller på annat sätt ses av tredje part.

Automatisk radering av filer

Du kan radera alla filer du skickat från vår server efter att konverteringen är klar. Om du glömmer att radera filerna kommer de automatiskt att raderas, vilket säkerställer integriteten för dina data.

Konvertera filer när som helst på vilken enhet som helst

Eftersom vår PDF till Excel-konverterare online fungerar på alla operativsystem, inklusive Linux, Windows och Mac, kan du konvertera dina filer från vilken enhet du använder, var du än är, när som helst du behöver det.

Påbörja din gratis provperiod

Kom igång med en prövoperiod, eller registrera dig för ett månatligt, årligt eller obegränsat medlemskap för att få obegränsad tillgång till alla våra lättanvända verktyg, utan rädsla för maximala filstorlekar eller datatak. Du kan till och med konvertera flera PDF-filer eller andra typer av filer samtidigt.

Frequently Asked Questions


What is PdfBanao File Converter?
PdfBanao is a web-based tool that converts any file into PDF absolutely free of cost without providing your log-in details.
How to convert file into PDF?
We make our tool simple and secure. We have to provide PDF file only in just 2 steps. First, you need click on the type of file you want to convert and then upload the file which you want to convert into PDF and then press Convert button. After Converstion you will get the download option of your converted file.
How to convert word to pdf online?
To convert word (.dox or doc) file to PDF without installing any software and online for free, Use our Word to PDF tool
Do we store any files or document?
No, we don't store any files on our server. All the files will be deleted with our automatic deletion mechanism