PDF naar Excel

Converteer PDF gratis naar Excel online

Bestanden slepen en neerzetten of Bestanden kiezen
PDF naar Excel

Onze pdf naar Excel-converter is een gratis en snelle tool voor PDF-conversie met gratis download in originele documenten van hoge kwaliteit. Microsoft Excel is een softwareprogramma gemaakt door Microsoft waarmee mensen gegevens kunnen ordenen, opmaken en berekenen met formules met behulp van een spreadsheetsysteem. Deze software wordt geleverd met de Microsoft Office-suite en is compatibel met andere toepassingen in de Office-suite. Net als andere Microsoft Office-software. U kunt gratis geconverteerd Excel-bestand downloaden met onze PDF naar Excel-converter en ze opslaan in uw telefoongalerij, mobiel, pc, laptop, iPad & iOS-apparaten.

Voordat u onze PDF naar Excel-conversietool gebruikt, moet u een pdf-bestand hebben. U moet dat bestand uploaden en onze pdf naar Excel-converter zal het onmiddellijk converteren en een gratis downloadlink geven.

Belangrijk kenmerk:

Hoe pdf naar csv of excel te converteren?

Om uw pdf-bestand naar csv of excel te converteren, moet u deze eenvoudige stappen volgen om gratis online te downloaden.

  1. Open eerst onze PDF naar Excel-conversietool in uw favoriete browser zoals Chrome, Safari of Edge op mobiel of computer.
  2. Als u een enkele pdf naar csv converteert, klikt u gewoon op de knop "Bestand kiezen" en uploadt u het bestand. Als u meerdere pdf-bestanden heeft, sleept u alle bestanden naar het gemarkeerde gebied.
  3. De volgende stap is om gewoon op de knop "Conversie starten" te klikken, het zal uw pdf onmiddellijk naar csv of Excel-download converteren door op de knop "Downloaden" te klikken.
  4. U kunt het bestand in uw galerij vinden of het bestand ook vinden in bestandsbeheer in de downloadmap of standaardmap die u gebruikt om op te slaan.
image

Voor een beter begrip hebben we de afbeelding bijgevoegd, volg de instructie die in een afbeelding wordt weergegeven of lees ook deze instructies. Op deze manier is het downloaden van een pdf-document de beste en gemakkelijke optie zonder een extra app te downloaden.

Wat is Excel?

Microsoft Excel is een softwareprogramma gemaakt door Microsoft waarmee mensen gegevens kunnen ordenen, opmaken en berekenen met formules met behulp van een spreadsheetsysteem. Deze software wordt geleverd met de Microsoft Office-suite en is compatibel met andere toepassingen in de Office-suite. Net als andere Microsoft Office-software.

Wat zijn de toepassingen van Microsoft Excel?

Microsoft Excel is een boekhoudprogramma voor pagina's. Dat houdt in dat het wordt gebruikt om kaders van tekst, getallen en vergelijkingen te maken die berekeningen bepalen. Dat is ongelooflijk belangrijk voor sommige organisaties, die het gebruiken om gebruik en betaling vast te leggen, financiële plannen te plannen, informatie te schetsen en beknopte monetaire resultaten te presenteren. Het kan heel goed worden aangepast om informatie van externe bronnen binnen te halen, bijvoorbeeld, effectenbeurs zorgt voor, natuurlijk door de informatie door formules te laten lopen, bijvoorbeeld monetaire modellen om dergelijke gegevens geleidelijk te vernieuwen. Net als Microsoft Word is Excel een echte norm geworden in de zakenwereld, met Excel-boekhoudpagina's die gewoonlijk worden verzonden en in ieder geval worden gedeeld om informatie uit te wisselen en verschillende berekeningen uit te voeren. Dominate bevat ook echt sterke programmeercapaciteiten voor de personen die ze willen gebruiken, die kunnen worden gebruikt om over het algemeen complexe monetaire en logische rekenvaardigheden te bevorderen.

Waarom Excel gebruiken in plaats van andere tools?

Het is een van de beste platforms als het gaat om het analyseren van gegevens, het vinden van informatie, het opstellen van grafieken en het geven van presentaties aan besluitvormers. Microsoft Excel presteert goed voor alle gebruikersniveaus, van de eenvoudige rekenmachine tot de 100% technische bediening en stelt elke gebruiker in staat zich voldaan te voelen

Hoe maak je Excel-, XLSX- of XLS-documenten?

  1. Open de Microsoft Excel-softwaretoepassing
  2. Kopieer of voer al uw gegevens in de cellenrij en kolommen in.
  3. Klik op de knop Opslaan in het bestandsmenu en sla het op als xlsx- of xls-extensiebestand op de gewenste maplocatie!
  4. Open nu je map waar je het bestand hebt opgeslagen, hoera je hebt het Excel-document met succes gemaakt!

Hoe PDF online naar Excel te converteren

icon-1

Selecteer het PDF-document dat u wilt converteren.

icon-2

Onze gratis PDF naar Excel-converter kopieert de opmaak en tabel van uw PDF-document en verandert het in een Excel- of CSV-bestand.

icon-3

De Excel of CSV is in een oogwenk klaar om te downloaden. Alle resterende kopieën van ingediende bestanden worden van onze server verwijderd, zodat uw gegevens veilig blijven.

De beste PDF naar Excel-converter

Of u nu een PDF-document in Excel- of CSV-indeling moet veranderen, onze online PDF naar Excel-converter is de beste keuze om uw bestanden te converteren. Onze PDF naar Excel-converter converteert uw PDF-documenten snel naar Excel, waarbij al uw opmaak, tabellen, afbeeldingen en tekst intact blijven om er precies zo uit te zien als in PDF.

Gereedschap, gereedschap, gereedschap

Met een groot aantal conversie- en bewerkingstools die tot je beschikking staan, helpt onze online PDF naar Excel-converter je om je bestanden gemakkelijk te converteren. Met tools waarmee u twee verschillende PDF-bestanden kunt roteren, comprimeren, samenvoegen of een enkele PDF in tweeën kunt splitsen, is het bewerken van uw PDF-bestanden nog nooit zo eenvoudig geweest.

Bestandsversleuteling en automatische verwijdering

Uw privacy is belangrijk. Wanneer u PDF online naar Excel converteert met onze PdfBanao, zijn uw bestanden beveiligd met 256-bit SSL-codering. Bovendien worden de gegevens die u indient niet gedeeld met, verkocht aan of anderszins bekeken door derden.

Automatische bestandsverwijdering

U kunt alle bestanden die u heeft ingediend van onze server verwijderen nadat de conversie is voltooid. Als u vergeet de bestanden te verwijderen, worden ze automatisch verwijderd, waardoor de privacy van uw gegevens wordt gewaarborgd.

Converteer bestanden op elk gewenst moment en op elk apparaat

Omdat onze online PDF naar Excel-converter op elk besturingssysteem werkt, inclusief Linux, Windows en Mac, kunt u uw bestanden converteren vanaf elk apparaat dat u gebruikt, waar u ook bent, wanneer u maar wilt.

Start uw gratis proefperiode

Ga aan de slag met een promotionele proefperiode of meld u aan voor een maandelijks, jaarlijks of onbeperkt lidmaatschap om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze gebruiksvriendelijke tools, zonder angst voor maximale bestandsgroottes of datalimieten. U kunt zelfs meerdere PDF-bestanden of andere soorten bestanden tegelijkertijd converteren.

Frequently Asked Questions


What is PdfBanao File Converter?
PdfBanao is a web-based tool that converts any file into PDF absolutely free of cost without providing your log-in details.
How to convert file into PDF?
We make our tool simple and secure. We have to provide PDF file only in just 2 steps. First, you need click on the type of file you want to convert and then upload the file which you want to convert into PDF and then press Convert button. After Converstion you will get the download option of your converted file.
How to convert word to pdf online?
To convert word (.dox or doc) file to PDF without installing any software and online for free, Use our Word to PDF tool
Do we store any files or document?
No, we don't store any files on our server. All the files will be deleted with our automatic deletion mechanism