PDF til Excel

Konverter PDF til Excel online gratis

Træk og slip filer eller Vælg filer
PDF til Excel

Vores pdf til excel-konverter er et gratis og hurtigt værktøj til PDF-konvertering med gratis download i originale dokumenter af høj kvalitet. Microsoft Excel er et softwareprogram skabt af Microsoft, der giver folk mulighed for at organisere, formatere og beregne data med formler ved hjælp af et regnearkssystem. Denne software leveres med Microsoft Office-pakken og er kompatibel med andre applikationer i Office-pakken. Ligesom anden Microsoft Office-software. Du kan downloade konverterede Excel-filer med vores PDF til Excel-konverter gratis og gemme dem i dit telefongalleri, mobil, pc, bærbar, iPad & iOS-enheder.

Før du bruger vores PDF til Excel-konverteringsværktøj, skal du have en pdf-fil. Du skal uploade den fil, og vores pdf til excel-konverter konverterer den med det samme og giver et gratis downloadlink.

Nøglefunktion:

Hvordan konverteres pdf til csv eller excel?

For at konvertere din pdf-fil til csv eller excel, skal du følge disse enkle trin for at downloade gratis online.

  1. Åbn først vores PDF til Excel-konverteringsværktøj i din yndlingsbrowser som Chrome, Safari eller Edge på mobil eller computer.
  2. Hvis du konverterer enkelt pdf til csv, skal du blot klikke på knappen "Vælg fil" og uploade filen. Hvis du har flere pdf-filer, skal du trække og slippe alle filerne til det fremhævede område.
  3. Næste trin er bare at klikke på knappen "Start konvertering", det vil øjeblikkeligt konvertere din pdf til csv eller excel download ved at klikke på knappen "Download".
  4. Du kan finde filen i dit galleri eller også finde filen i filhåndtering i Download-mappen eller standardmappen, som du bruger til at gemme.
image

For bedre forståelse vedhæftede vi billedet, følg instruktionerne, der vises på et billede, eller læs også disse instruktioner. Denne måde at downloade pdf-dokument på er den bedste og nemme mulighed uden at downloade nogen ekstra app.

Hvad er Excel?

Microsoft Excel er et softwareprogram skabt af Microsoft, der giver folk mulighed for at organisere, formatere og beregne data med formler ved hjælp af et regnearkssystem. Denne software leveres med Microsoft Office-pakken og er kompatibel med andre applikationer i Office-pakken. Ligesom anden Microsoft Office-software.

Hvad er brugen af ​​Microsoft Excel?

Microsoft Excel er et bogholderisideprogram. Det betyder, at det bruges til at lave rammer af tekst, tal og ligninger, der bestemmer beregninger. Det er utrolig vigtigt for nogle organisationer, som bruger det til at registrere brug og betale, planlægge økonomiske planer, skitsere information og kortfattet præsentere pengeresultater. Det kan meget vel være skræddersyet til at hente oplysninger fra eksterne kilder, for eksempel tager værdipapirbørsen sig af, naturligvis køre informationen gennem formler, for eksempel monetære modeller for at opdatere sådanne data gradvist. Ligesom Microsoft Word er Excel blevet en sand norm i forretningsverdenen, med Excel-bogføringssider, der sædvanligvis sendes beskeder og under alle omstændigheder deles for at handle information og udføre forskellige beregninger. Dominate indeholder ligeledes virkelig stærke programmeringskapaciteter for de personer, der ønsker at bruge dem, som kan bruges til at fremme generelt komplekse monetære og logiske beregningsevner.

Hvorfor bruge Excel i stedet for andre værktøjer?

Det er en af ​​de bedste platforme, når det kommer til analyse af data, finde information, udarbejde diagrammer og give præsentation til beslutningstagere. Microsoft Excel fungerer godt for alle brugerniveauer - fra den enkle lommeregner til 100 % teknisk betjening og giver hver bruger mulighed for at føle sig gennemført

Hvordan opretter man Excel-, XLSX- eller XLS-dokumenter?

  1. Åbn Microsoft Excel-softwareapplikationen
  2. Kopier eller indtast alle dine data i cellernes række og kolonner.
  3. Klik på knappen Gem fra filmenuen og gem den som xlsx- eller xls-udvidelsesfil til den ønskede mappeplacering!
  4. Åbn nu din mappe, hvor du gemte filen, Hurra du har oprettet Excel-dokumentet med succes!

Sådan konverteres PDF til Excel online

icon-1

Vælg det PDF-dokument, du skal konvertere.

icon-2

Vores gratis PDF til Excel-konverter kopierer formateringen og tabellen fra dit PDF-dokument og gør det til en Excel- eller CSV-fil.

icon-3

Excel eller CSV vil være klar til at downloade på et øjeblik. Eventuelle resterende kopier af indsendte filer slettes fra vores server, hvilket sikrer, at dine data forbliver sikre.

Den bedste PDF til Excel-konverter

Uanset om du skal ændre et PDF-dokument til et Excel- eller CSV-format, er vores online PDF til Excel-konverter det bedste valg til at konvertere dine filer. Vores PDF til Excel-konverter konverterer dine PDF-dokumenter til Excel hurtigt og holder al din formatering, tabeller, billeder og tekst intakte, så de ser præcis ud, som de gjorde i PDF.

Værktøjer, værktøjer, værktøjer

Med et væld af konverterings- og redigeringsværktøjer til din rådighed, hjælper vores online PDF til Excel-konverter dig med lethed at konvertere dine filer. Med værktøjer, der giver dig mulighed for at rotere, komprimere, flette to forskellige PDF-filer sammen eller opdele en enkelt PDF i to, har det aldrig været nemmere at redigere dine PDF-filer.

Filkryptering og automatisk sletning

Dit privatliv er vigtigt. Når du konverterer PDF til Excel online med vores PdfBanao, er dine filer sikret med 256-bit SSL-kryptering. Derudover vil de data, du indsender, ikke blive delt med, solgt til eller på anden måde set af tredjeparter.

Automatisk sletning af filer

Du kan slette alle filer, du har indsendt fra vores server, efter konverteringen er udført. Hvis du glemmer at slette filerne, slettes de automatisk, hvilket sikrer fortroligheden af ​​dine data.

Konverter filer når som helst på enhver enhed

Fordi vores online PDF til Excel-konverter fungerer på ethvert operativsystem, inklusive Linux, Windows og Mac, kan du konvertere dine filer fra enhver enhed, du bruger, hvor som helst du er, når som helst du har brug for det.

Start din gratis prøveperiode

Kom i gang med en kampagneprøveperiode, eller tilmeld dig et månedligt, årligt eller ubegrænset medlemskab for at få ubegrænset adgang til alle vores brugervenlige værktøjer uden frygt for maksimale filstørrelser eller datagrænser. Du kan endda konvertere flere PDF-filer eller andre typer filer på samme tid.

Frequently Asked Questions


What is PdfBanao File Converter?
PdfBanao is a web-based tool that converts any file into PDF absolutely free of cost without providing your log-in details.
How to convert file into PDF?
We make our tool simple and secure. We have to provide PDF file only in just 2 steps. First, you need click on the type of file you want to convert and then upload the file which you want to convert into PDF and then press Convert button. After Converstion you will get the download option of your converted file.
How to convert word to pdf online?
To convert word (.dox or doc) file to PDF without installing any software and online for free, Use our Word to PDF tool
Do we store any files or document?
No, we don't store any files on our server. All the files will be deleted with our automatic deletion mechanism