PDF comprimeren

Comprimeer PDF gratis online

Bestanden slepen en neerzetten of Bestanden kiezen

Alle PDF-bestanden naar gecomprimeerde PDF

Onze pdf-compressortool is een gratis en snelle tool voor PDF-compressie met gratis download in originele documenten van hoge kwaliteit. PDF is een door Adobe uitgevonden document dat tekstcodering gebruikt om informatie, cijfers en gegevens te ordenen. U kunt geconverteerde PDF's gratis downloaden met onze PDF Compressor-tool en ze opslaan in uw telefoongalerij, mobiel, pc, laptop, iPad & iOS-apparaten.

Voordat u onze PDF-compressortool gebruikt, moet u een PDF-bestand met de extensie .pdf hebben. U moet dat bestand uploaden en onze pdf-tool comprimeert het onmiddellijk en geeft een gratis downloadlink.

Belangrijk kenmerk:

Hoe een PDF-bestand comprimeren?

Om uw pdf-bestanden te comprimeren, moet u deze eenvoudige stappen volgen om gratis online te downloaden.

  1. Open eerst onze Comprimeer PDF-tool in uw favoriete browser zoals Chrome, Safari of Edge op mobiel of computer.
  2. Als u een enkele pdf comprimeert, klikt u gewoon op de knop "Bestand kiezen" en uploadt u het bestand. Als u meerdere PDF-bestanden heeft, sleept u alle bestanden naar het gemarkeerde gebied.
  3. De volgende stap is om gewoon op de knop "Conversie starten" te klikken, het zal uw document onmiddellijk converteren naar gecomprimeerde pdf-download door op de knop "Downloaden" te klikken.
  4. U kunt het bestand in uw galerij vinden of het bestand ook vinden in bestandsbeheer in de downloadmap of standaardmap die u gebruikt om op te slaan.
image

Voor een beter begrip hebben we de afbeelding bijgevoegd, volg de instructie die in een afbeelding wordt weergegeven of lees ook deze instructies. Op deze manier is het downloaden van een pdf-document de beste en gemakkelijke optie zonder een extra app te downloaden.

Wat is pdf?

PDF staat voor Portable Document Format, dat wordt gebruikt om documenten in elektronische vorm weer te geven, onafhankelijk van de software, hardware of het besturingssysteem waarop ze worden bekeken. Oorspronkelijk ontwikkeld door Adobe® Systems als een universeel compatibel bestandsformaat op basis van het PostScript-formaat, is het een internationale de-facto standaard geworden voor het uitwisselen van documenten en informatie.

Wat zijn de toepassingen van PDF?

Pdf's zijn vooral handig voor veel bedrijven in de zakenwereld. Of u nu klanten factureert, klantendossiers in een consistent formaat bijhoudt of belangrijke memo's verstuurt, met pdf's kunt u er zeker van zijn dat de persoon die het document bekijkt het zal zien zoals het bedoeld was.

Waarom PDF gebruiken in plaats van platte teksteditor?

PDF biedt veel functies die niet worden gevonden in een traditionele teksteditor of een bestand met platte tekst. Enkele voordelen zijn onder meer het wijzigen van de opmaak (bijvoorbeeld in het midden), het bewerken van het lettertype, de grootte en de kleur, het invoegen van afbeeldingen en nog veel meer.

Waarom PDF gebruiken in plaats van iets anders?

Een rich-text-document biedt veel van dezelfde basisfuncties als Microsoft Word. Waar Microsoft Word verschilt, is de mogelijkheid om meer geavanceerde functies te gebruiken. Enkele van de geavanceerde functies zijn onder meer mail merges, spellingcontrole, stijlen, tabellen, headers & voetteksten, WordArt, kolommen, marges en meer.

Hoe PDF-documenten maken?

  1. Open de softwaretoepassing Microsoft Word of Google docs
  2. Kopieer of voer al uw gegevens in de woordeditor in.
  3. Klik op de knop Opslaan in het bestandsmenu en sla het op als .pdf-extensiebestand op de gewenste maplocatie!
  4. Open nu je map waarin je het bestand hebt opgeslagen, hoera, je hebt het PDF-document met succes gemaakt!

Hoe PDF-bestanden gratis online te comprimeren

icon-1

Selecteer het Word-document dat u moet comprimeren.

icon-2

Onze gratis PDF-compressortool kopieert de opmaak en tekst van uw PDF-document en verandert het in een gecomprimeerd PDF-bestand.

icon-3

De PDF is in een oogwenk klaar om te downloaden. Alle resterende kopieën van ingediende bestanden worden van onze server verwijderd, zodat uw gegevens veilig blijven.

De beste PDF-compressor

Of u nu een PDF-document moet wijzigen in een gecomprimeerde PDF of een ander formaat, onze online PDF-compressor is de beste keuze om uw bestanden te comprimeren. Onze PDF-comprimeertool converteert uw PDF-bestand snel naar gecomprimeerde PDF, waarbij al uw opmaak, tabellen, afbeeldingen en tekst intact blijven om er precies zo uit te zien als in het origineel.

Gereedschap, gereedschap, gereedschap

Met een groot aantal conversie- en bewerkingstools die tot je beschikking staan, helpt onze online Word naar PDF-converter je om je bestanden gemakkelijk te converteren. Met tools waarmee u twee verschillende PDF-bestanden kunt roteren, comprimeren, samenvoegen of een enkele PDF in tweeën kunt splitsen, is het bewerken van uw PDF-bestanden nog nooit zo eenvoudig geweest.

Bestandsversleuteling en automatische verwijdering

Uw privacy is belangrijk. Wanneer u Word online naar PDF converteert met onze PdfBanao, zijn uw bestanden beveiligd met 256-bit SSL-codering. Bovendien worden de gegevens die u indient niet gedeeld met, verkocht aan of anderszins bekeken door derden.

Automatische bestandsverwijdering

U kunt alle bestanden die u heeft ingediend van onze server verwijderen nadat de conversie is voltooid. Als u vergeet de bestanden te verwijderen, worden ze automatisch verwijderd, waardoor de privacy van uw gegevens wordt gewaarborgd.

Converteer bestanden op elk gewenst moment en op elk apparaat

Omdat onze online Word-document naar PDF-converter op elk besturingssysteem werkt, inclusief Linux, Windows en Mac, kunt u uw bestanden converteren vanaf elk apparaat dat u gebruikt, waar u ook bent, wanneer u maar wilt.

Start uw gratis proefperiode

Ga aan de slag met een promotionele proefperiode of meld u aan voor een maandelijks, jaarlijks of onbeperkt lidmaatschap om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze gebruiksvriendelijke tools, zonder angst voor maximale bestandsgroottes of datalimieten. U kunt zelfs meerdere Word-documenten, PDF's of andere soorten bestanden tegelijkertijd converteren.

Frequently Asked Questions


What is Compress PDF?
Everyone has to deal with PDF files at some point or another. They’re used for everything from invoices to manuals and warranties. Compressing PDFs just means that all the images are shrunk so they take up less space, and therefore the file itself is smaller.
How to compress a PDF?
If you want to compress your PDFs, you can use our free online tool called compress pdf. It works by removing unnecessary areas from pages of the PDF and compressing the remaining ones.
To use compress pdf, simply upload your PDF file and then hit “Start Conversion".
How to compress pdf file size?
Need to quickly reduce the size of a PDF file so you can email it to friends, or upload it to an online storage service? You can use any number of free services available on the web. But, we have a free online tool that lets you compress and shrink your PDF files for better sharing and storage.
Do we store any files or document?
No, we don't store any files on our server. All the files will be deleted with our automatic deletion mechanism